Šikula stěhovák » Stěhovací služby » Levné stěhování Praha

Levné stěhování Praha

levné stěhování PrahaZaměřujeme se na kvalitní a levné stěhování  Praha

Po Praze neúčtujeme dojezd od naší kanceláře na určené místo nakládky ani odjezd z místa vykládky zpět k naší kanceláři, čímž nabízíme levné stěhování Praha.

Snižujeme cenu za stěhování tím, že účtujeme pouze čas nakládky, cestu po Praze a čas vykládky! V Praze bezplatná návštěva našeho technika na vypracování cenové kalkulace! Cena se určuje dle skutečných odpracovaných hodin, takže máte přehled za co platíte! Výsledná cena za stěhování po Praze může být navýšena o spotřebovaný obalový materiál nebo v případě stěhování těžkých předmětů nad 100kg. Zaručujeme Vám naprostou spokojenost v rámci našich služeb a opravdu levné stěhování Praha.

Příprava na stěhování v rámci Prahy

Před vlastním stěhováním doporučujeme bezplatnou prohlídku naším technikem, který Vám sdělí veškeré informace a podrobnosti o přípravě a ceně zakázky a odpoví na všechny Vaše dotazy. Na začátku stěhování se vždy a dle přání zákazníka věnujeme pečlivému zabalení stěhovaných předmětů do stretch a bublinkové fólie.

Průběh levné stěhování Praha

Na základě Vašeho požadavku přistavíme na určenou adresu v Praze naše vozidlo, ve Vámi zvolený den a čas. V případě nutnosti provádíme demontáž, balení nábytku a určených předmětů na stěhování. Následně provádíme bezpečnou nakládku do vozu, zabezpečení objemu věcí a dle nutnosti i proložení dekami. Přepravované věci se snažíme plynulou jízdou a v pořádku doručit na určenou adresu vykládky, v co nejkratší možné době.

Svoz nábytku na sběrné dvory a vyklízecí služby v Praze

Pro levné stěhování Praha také zajišťujeme odvoz nepotřebného nábytku, věcí a předmětů na sběrné dvory. Vždy se snažíme od místa nakládky zajistit nejbližší sběrný dvůr v dané čtvrti Prahy. Vyklízíme a zajišťujeme odvoz běžného i nebezpečného materiálu z bytových i nebytových prostorů, firem, půd, sklepů, pozůstalostí a dalších prostor kdekoliv v Praze, podrobnější informace viz Vyklízecí služby.

ZDARMA pro levné stěhování Praha nabízíme:

* kdykoliv dostupná bezplatná infolinka: 800 444 499

* nepočítáme najeté kilometry (snižujeme tak cenu dopravy)

* prohlídka technikem

* termín prohlídky i stěhování, dle časových možností zákazníka

* zapůjčíme obalový materiál

* na všechny naše služby máme pojištění

* za víkendy a svátky si neúčtujeme žádné příplatky

Pokud si přesto nejste jisti výběrem právě naší firmy, podívejte se na reference našich zákazníků z řad firem nebo na naše facebook stránky, kde naleznete spoustu dalších recenzí ze stěhování bytů a domů.

Zvolte si profesionální stěhovací firmu a odměnou získáte levné a přesto kvalitní služby, s minimem rizik. Nabízíme stěhování bytů, domů, stěhování firem a kanceláří, stěhování strojů, stěhování těžkých břemen, vyklízecí služby, obalový materiál a mnoho dalších služeb.